Katedra Towaroznawstwa Żywności serdecznie zaprasza do udziału w II edycji studiów podyplomowych "Menedżer Produktów Żywnościowych"!
Dwusemestralne studia podyplomowe prowadzone będą przez wykładowców z Wydziału Towaroznawstwa UEK oraz praktyków. Na zakończenie słuchacz otrzyma dyplom ukończenia studiów oraz certyfikat FMEA.
REKRUTACJA NA ROK AKADEMICKI 2019/2020 TRWA DO 30 WRZEŚNIA 2019 ROKU
O przyjęciu na studia decyduje kolejność zgłoszeń oraz kompletność złożonych dokumentów.
Wymagane dokumenty: 1). kwestionariusz osobowy, 2). karta zgłoszenia dla zakładu pracy (jeśli zgłasza pracodawca), 3). kserokopia dyplomu (oryginał do wglądu) ukończenia studiów wyższych licencjackich, inżynierskich lub magisterskich, 4). kserokopia dowodu osobistego oraz dwa zdjęcia formatu legitymacyjnego, podpisane na odwrocie, 5). potwierdzenie wniesienia opłaty rekrutacyjnej. Dokumenty można składać w Sekretariacie Katedry Towaroznawstwa Żywności ul. Sienkiewicza 5 (II piętro) lub wysyłać pocztą na adres:
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Katedra Towaroznawstwa Żywności
ul. Sienkiewicza 5
30-033 Kraków
Opłata rekrutacyjna wynosi 50 zł i należy ją wpłacić na konto numer 24 2490 0005 0000 4600 9636 6390 (Alior Bank)
Całkowity koszt udziału w studiach: 4500 zł - możliwość płatności w ratach, (I rata: do 30.09. II rata do 30.11., III rata do 20.02., IV rata do 30.04.).
Numer konta:
24 2490 0005 0000 4600 9636 6390 (Alior Bank)
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
ul. Rakowicka 27
31-510 Kraków
w tytule: MENEDŻER PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH, imię i nazwisko słuchacza
ZAPRASZAMY!