katedra towaroznawstwa zywnosci

  • Strona główna UEK
  • Poczta
  • Moodle
  • PL
  • EN
  • CN
  • RU
  • UA
Jesteś tutaj:
» Strona główna
» UCZELNIA
» ...
» Pracownicy
» dr inż Grzegorz Suwała

MENU

  • Katedra Towaroznawstwa Żywności
    • Problematyka badań
    • Pracownicy
      • prof. dr hab. Władysław Kędzior
      • prof. dr hab. Zofia Cichoń
      • prof. UEK dr hab. inż. Stanisław Popek
      • prof. UEK dr hab. inż. Wanda Kudełka
      • dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz
      • dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
      • dr inż Grzegorz Suwała
      • dr inż. Michał Halagarda
    • Dydaktyka
    • Studia podyplomowe
    • Informacje dla studentów
    • Aktualności
    • Linki
    • Współpraca
    • Kontakt
A A A drukuj

Adiunkt

dr inż. Grzegorz Suwała

   Adres: ul. Sienkiewicza 4
   Pokój: 34
   Telefon: +48 12 293 78 49
   e-mail: grzegorz.suwala@uek.krakow.pl
   Konsultacje: e-wizytowka
   Plan zajęć: Plan
   Publikacje: Wykaz publikacji
  

Zainteresowania naukowe:

Analiza czynników wpływających na jakość żywności i zależności między nimi występujących. Zastosowanie bio- i nanotechnologii w przemyśle spożywczym. Świadomość i preferencje konsumentów w zakresie żywności. Wykrywanie zafałszowań żywności, ocena możliwości weryfikacji jej autentyczności.

Scientific interests:

Food quality factors analysis and their interactions. Biotechnology and nanotechnology application in food industry. Customers awareness and preferences of food products. Detection of food adulteration and verification of food authenticity.

bip
Realizacja: Empathy Interactive
All rights reserved 2008 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie