katedra towaroznawstwa zywnosci

  • Strona główna UEK
  • Poczta
  • Moodle
  • PL
  • EN
  • CN
  • RU
  • UA
Jesteś tutaj:
» Strona główna
» UCZELNIA
» ...
» Pracownicy
» dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz

MENU

  • Katedra Towaroznawstwa Żywności
    • Problematyka badań
    • Pracownicy
      • prof. dr hab. Władysław Kędzior
      • prof. dr hab. Zofia Cichoń
      • prof. UEK dr hab. inż. Stanisław Popek
      • prof. UEK dr hab. inż. Wanda Kudełka
      • dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz
      • dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
      • dr inż Grzegorz Suwała
      • dr inż. Michał Halagarda
    • Dydaktyka
    • Studia podyplomowe
    • Informacje dla studentów
    • Aktualności
    • Linki
    • Współpraca
    • Kontakt
A A A drukuj

Adiunkt

dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz

 
   Adres: ul. Sienkiewicza 4 
   Pokój: 34
   Telefon: +48 12 293 78 49
   e-mail: malgorzata.misniakiewicz@uek.krakow.pl
   Konsultacje: e-wizytowka
   Plan zajęć: Plan
   Publikacje: Wykaz publikacji
  

Zainteresowania naukowe:

Badanie i ocena jakości żywności, jakość zdrowotna. Monitoring i atestacja żywności. Analiza ryzyka w przemyśle spożywczym. Badanie preferencji konsumenckich. Projektowanie nowych produktów żywnościowych. Innowacyjność w produkcji żywności.

Scientific interests:

Analysis and assessments of foodstuff quality, health quality. Monitoring and attestation of food. Risk analysis in food industry. Analysis of consumers' preferences. Food product development. Innovativeness in food product production processes. 

bip
Realizacja: Empathy Interactive
All rights reserved 2008 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie