Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Menu

Zeszyty Naukowe UEK
data publikacji: 15/07/2015, autor: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Nr 3(927)

Pełny tekst zeszytu (PDF) 

Działalność naukowa, dydaktyczna i organizacyjna Profesor Zofii Cichoń (Władysław Kędzior)

Władysław Kędzior
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa i warunki ich stosowania 
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0301

Wanda Kudełka
Próba oceny autentyczności produktów tradycyjnych z mleka owczego 
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0302

Stanisław Popek
Ocena wpływu procesu utrwalania na determinanty jakości soków owocowych 
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0303

Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
Hodowla owiec i produkcja mleka owczego w Polsce i na świecie 
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0304

Michał Halagarda
Projektowanie nowych produktów spożywczych a konkurencyjność firmy 
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0305

Ewa Pyrzyńska
Zalecenia żywieniowe i formy ich upowszechniania 
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0306

Małgorzata Miśniakiewicz, Małgorzata Pycek
Analiza determinant wyboru produktów spożywczych marek własnych i określenie poprawności znakowania ich opakowań 
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0307

Anna Dziuba, Grzegorz Suwała
Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci 
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0308

Linki