Nr 3(927)
Działalność naukowa, dydaktyczna i organizacyjna Profesor Zofii Cichoń (Władysław Kędzior)
Władysław Kędzior
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa i warunki ich stosowania
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0301
Wanda Kudełka
Próba oceny autentyczności produktów tradycyjnych z mleka owczego
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0302
Stanisław Popek
Ocena wpływu procesu utrwalania na determinanty jakości soków owocowych
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0303
Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
Hodowla owiec i produkcja mleka owczego w Polsce i na świecie
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0304
Michał Halagarda
Projektowanie nowych produktów spożywczych a konkurencyjność firmy
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0305
Ewa Pyrzyńska
Zalecenia żywieniowe i formy ich upowszechniania
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0306
Małgorzata Miśniakiewicz, Małgorzata Pycek
Analiza determinant wyboru produktów spożywczych marek własnych i określenie poprawności znakowania ich opakowań
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0307
Anna Dziuba, Grzegorz Suwała
Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci
DOI: 10.15678/ZNUEK.2014.0927.0308